NOVE INFORMACIJE O SLUČAJU DANKE ILIĆ: Evo šta bi novi svedoci mogli da otkriju
Policija/Ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

Detalji tragedije

NOVE INFORMACIJE O SLUČAJU DANKE ILIĆ: Evo šta bi novi svedoci mogli da otkriju

Pretpostavlja se da su osumnjičeni pregazili dvogodišnju devojčicu, zatim produžili kroz Banjsko Polje na lokaciju gde su dete izbacili

Objavljeno: 09:49h

U istrazi zločina u Banjskom polju u toku su dokazne radnje, a psihijatrijsko veštačenje okrivljenih je završeno. U slučaju ubistva dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, koju su, kako se sumnja, usmrtili radnici JKP "Vodovod" D.D i S.J. , pojavili su se novi svedoci.

Više detalja gledaocima jutarnjeg programa Kurir televizije Redakcija doneo je novinar Mladen Radulović.

- Kurir je saznao da su se pojavile nove činjenice kada je reč o slučaju istrage ubistva dvogodišnje devojčice Danke Ilić, odnosno osumnjičenih za ovaj zločin. Podsetimo, jedan od njih, tačnije D.D. priznao je izvršenje, dok S.J. nije hteo da se izjašnjava o samim okolnostima. Ta dva nova svedoka za sada su u tužilaštvu i nadležni nisu želeli da tačno otkriju informacije o kome je reč, zato što se čeka da se oni još saslušaju u istrazi. Oni će verovatno biti u toku narednih dana izvedeni pred istražnog sudiju kako bi pokušali da rasvetle dodatne okolnosti nestanka male devojčice i potencijalnog ubistva - izvestio je Mladen Radulović.

Mladen Radulović
foto: Kurir tv

Kako je Kurir ranije pisao, reč je o ljudima koji su u jednom momentu videli dvojicu osumnjičenih.

- Trebalo bi da se saznaju sve okolnosti kada se sklope kockice o njihovoj rekonstrukciji u prostorno-vremenskoj dimenziji. Takođe je stigla informacija da će u toku narednih dana biti završeno kompletno veštačenje njihovog kretanja. Podsetimo, njihovo vozilo je opremljeno GPS uređajemčije veštačenje je završeno, tako da će informacije biti saopštene o tome tokom narednih dana. Pretpostavlja se da su osumnjičeni pregazili dvogodišnju devojčicu, zatim produžili kroz Banjsko Polje na lokaciju gde su dete izbacili i kasnije došli do Bora.

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.